Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

SLOWGOLD + Stella Lugosi

Eventet är avslutat

SLOWGOLD + Stella Lugosi

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

4 jul 2017 20:00 - 23:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi är enormt glada över att få till den här spelningen med überheta SLOWGOLD! Amanda var här för några år sedan, då som musiker i Göteborska bandet Under Lunden. Slowgold är Amanda Wernes egna projekt och musikaliska alias och det blir ett kärt återseende! Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock. En recensent beskrev musiken som ”att falla handlöst med vetskapen om att landa mjukt”. Under 2015 släppte Slowgold albumen Stjärnfall och Glömska. Båda albumen hyllades unisont av såväl svensk som utländsk press. Senaste albumet Drömmar släpptes i februari i år och fick ett varmt mottagande.

Hon syns just nu överallt, senast i en lång intervju i DN, hon var med i På Spåret i vintras och tidigare på turné med Lars Winnerbäck och Ebbot. Hon har prytt omslaget till Sonic Magazines stora Göteborgsnummer där det även fanns en lång intervju med henne. Hon sjöng på flera låtar på Freddie Wadlings sista skiva och när Freddie gjorde sina sista tre spelningar var hon och sina medmusikanter från Slowgold med som kompband. PASSA PÅ att se henne i Garaget nu när hon kommer hit!

LYSSNA/ LÄS:

https://open.spotify.com/artist/2Urxw4X90ya3LA8KqV2WIX

https://www.facebook.com/Slowgoldmusic/?fref=ts

Som förband kommer eminenta STELLA LUGOSI från Malmö! Stella Lugosi (Anna Bergvall) spelade solo hos oss på Casperfestivalen för några år sedan och har sedan dess satt ihop ett mindre band. Hon har spelats på P3, uppträtt på Malmöfestivalen och nu senast på SPOT Festival i Aarhus samt öppnat för Emma Ruth Rundle. I höst kommer debutplattan!
LYSSNA! https://open.spotify.com/artist/6rmLGBRWf0aLVvZlDGc2eR

TISDAG 4 JULI
Första band på scen ca 21, portar öppnar 20.
Entré 175 spänn
BYOWB, endast kaffe och läsk i vår bar!
VÄLKOMNA!

Garageprojektet Hammenhög
fd. Bilfirma NH Nilsson
vid torget i Hammenhög
http://www.garageprojektet.org/
info snabela garageprojektet.org
Camilla Backman, 0735317589


Arrangör

VÄLKOMMEN TILL GARAGEPROJEKTET - en plats för konst, teater, film och musik i Bilfirma N.H.Nilssons gamla garagelänga vid torget i Hammenhög.

På hemsidan garageprojektet.org hittar du info om det mesta - vi lägger ut info om våra arr allt eftersom men vill du ha utskick när det händer saker, sänd ett mail till: info(at)garageprojektet.org. Du kan också gilla oss på Facebook och Instagram och få notiser den vägen.

VARMT välkomna till vår lilla scen i Hammenhög!

Lokal

Garageprojektet, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer