Event inställt

Slipskola: Lär dig slipa knivar m.m under 4 tillfällen

3.200,00 SEK

Plats

Datum

22 apr 2020 17:30 - 20:30

Beskrivning

En vass kniv är ett måste i ett kök! Däremot kan det vara besvärligt att slipa själv och kostsamt att lämna in för behandling. I denna kurs kommer Niclas att lära oss hur vi kan ta hand om våra knivar, saxar, trädgårdsredskap m.m på bästa sätt.
Ta med er egna knivar, redskap och få kunskap i hur man stegvis slipar och sköter om dessa. Niclas kommer att gå igenom olika material och metoder. Vi startar varje tillfälle med Kaffe/Te och en smörgås av vedugnsbakat surdegsbröd.

Tid: 17.30-20.30
Ingår:
 Kaffe + Smörgås vid samtliga tillfällen samt möjlighet att köpa slipstenar till rabatterat pris
Kursledare: Niclas Jansson 
Kurstillfällen: 22/4, 29/4, 6/5 & 13/5 

Pris: 3200Kr

I samarbete med ABF

Arrangör

www.garveriet.se

Lokal

Garveriet i Floda Garveriet i Floda, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.