Event inställt

Släppa taget

150,00 SEK

Plats

Datum

30 maj 2020 18:30 - 20:00

Beskrivning

Årets bästa releasekonsert

Nu händer det som ni inte får missa. Nina Ka släpper sitt första fullängdsalbum och har i samband med detta en releasekonsert i Hörsalen i Norrköping.

NINA KA har med sitt alldeles egna sound sammankopplat alla möjliga genrer. Hon försöker förmedla styrka när det är svårt, för även om texterna ibland är sorgliga så är musiken gladare på något sätt så att man känner hoppet att bakom allt svårt finns någonting glatt.

För att förhöja upplevelsen ytterligare kommer konserten att gästas av STAL-kören med körledare Erika Malmvind som kommer backa upp Nina Ka på hela 6 låtar med specialskrivna arrangemang för kör, där bland annat låten "Ett ord" kommer att finnas med i repertoaren.

Två av de nyskrivna låtarna gästas också av artisten JuliaSativa som också kommer medverka som slagverkare. JuliaSativa är en riktigt grym artist inom RnB och Trap och samarbetet mellan JuliaSativa och Nina Ka kommer att bli en riktigt grym kombination som ni absolut inte får missa!

Missa inte att köpa biljetter NU till årets bästa konsert!

Biljettpris: 150kr/person

- Facebook: https://www.facebook.com/NinaKaMusic/
- Instagram: https://www.instagram.com/ninakamusic/
- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKKu1bmPOM--7oHjSe34W9Q
- Spotify: https://open.spotify.com/artist/18AufeZzOJkXR8O1FXZwNW?si=KMRDwuNHR1u4bYEtQflJxA

Arrangör

Nina Ka är en artist som försöker förmedla styrka när det är svårt, för även om texterna ibland är sorgliga så är musiken gladare på ngt sätt så att man känner hoppet att bakom allt svårt finns någonting glatt.

NINA KA visste redan tidigt i livet att hon ville arbeta som sin egen, med sitt egna namn och varumärke och som uppstickare siktar hon på att ta plats bland de stora branschnamnen i musikindustrin både som artist, producent och låtskrivare.

Lokal

Hörsalen Hörsalen, Drottninggatan 48, 602 32 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.