Event inställt

Sky High firar 40 år på skiva med exklusiv dubbelsamling!

250,00 SEK

Plats

Datum

27 mar 2020 21:30 - 23:30

Beskrivning

"20 Från 40" är titeln på den nya samlingsplattan med SKY HIGH som släpps fredag 13 mars, på LP, CD och streams på digital plattform, typ Spotify etc


Den spänner över fyra decennier med avstamp tidigt 1980 och singeln "Säj Nej". Det är en variant, med svensk text, av Jimi Hendrix tolkning av New Orleans gitarristen / sångaren Earl King's "Come On, Let The Good Times Roll".


De tjugo skivspåren ackompanjeras av mängder av bilder och varje låt presenteras i utförlig text av Clas Yngström, Bandets gitarrist / sångare och Primus Motor.


Dubbel-LP'n har ett påkostat vikuppslag (Gatefold) och ett åttasidigt häfte med text och fina bilder ur bandets historia, med tyngdpunkt på de utvalda 20 låtarna. CD'n, även den en dubbel, har ett tolvsidigt instickshäfte.


SKY HIGH turnerar under våren runt om i landet i samband med releasen. Sättningen är den klassiska från 1985, med Marcus Källström - trummor och Arne Blomqvist - elbas. Till hösten planeras en skiva med nyskrivet originalmaterial, det blir gruppens 17 album.


Clas har även släppt en storbandsplatta med musik av Jimi Hendrix, två plattor med Södertäljegruppen "Big Tex Three", med Stoffe Sundlöf, Berra Pettersson och Janne Paltman från klassiska "Chicago Express", en instrumental med friformrockgruppen "Dovra", en akustisk blues / visplatta platta med folksångerskan Malin Foxdal samt en vinyl-EP med dalabluesarna "Clas Yngströms BLUE DEVILS", där även gamle Sky Hightrummisen, Uffe Åhman, ingår.

Clas är sedan 6 år uppgraderad från kategorin "Great Blues Artist" till "Legendary Blues Artist" i amerikanska Blues Hall Off Fame.

På scen: kl 21.30 - 23.30 (2 * 50 min)
Ålder: 18 år.

Bordsbokning för de som vill äta middag före konserten på tfn 090-135588.

Entré i dörren: 300 kr (i mån av plats).

Arrangör

Konsertarrangör i Umeå!

Lokal

Droskan Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.