Skuggor av ljus

Eventet är avslutat

Skuggor av ljus

Plats

Flera tidpunkter

13 november 2021 - 14 november 2021

Beskrivning

EFTER SUCCÈN I GÖTEBORG SPELAR VI NU TVÅ FÖRESTÄLLNINGAR I KUNGSBACKA!

LÖRDAG 13 NOVEMBER 16.00   (Obs! Observera tiden då den är ändrad!)

SÖNDAG 14 NOVEMBER16.00

--------

Ett dramatiskt kammarspel med humor, spänning och överraskande vändningar

Molly Tibell är gift med den framgångsrika och kända advokaten Eric Tibell.Efter 40 år som gift känner hon sig kvävd men vågar inte ta steget att lämna mannen. I huset finns även Erics syster Avery, den något udda skådespelerskan som är nybliven pensionär och nu hoppas kunna slå igenom i Hollywood.

För 15 år sedan lämnade sonen Daniel Sverige efter att ha suttit i fängelse för mord. Plötsligt och helt oförväntat återvänder han hem till Mollys stora glädje men Erics avsky och rädsla. Daniel har beslutat sig för att göra upp med sitt förflutna. Och nu dyker fruktansvärda familjehemligheter upp. Molly hamnar mellan sonen och mannen. Men vilken väg skall hon välja?

MANUS OCH REGI:    Annika Banfield

PRODUCENT:  AB Stage Productions med stöd av Sensus

PÅ SCEN:  Jan Ericson, David Oest, Maria Fahl Vikander, Annika Banfield

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD:  2 timmar 15 minuter plus paus

Arrangör

Ett Göteborgsbaserat företag som producerar scenföreställningar och föreläsningar. Vi har även olika former av event såsom "meet & greet", mingel och workshops.

Lokal

Alléteatern Alléteatern, Sjöallén 9, 434 31 Kungsbacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.