Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Skrotorkestern

Eventet är avslutat

Skrotorkestern

Från Gratis

Plats

Datum

2 jul 2022 10:00 - 12:00

Beskrivning

SKROT är en musikgrupp som spelar,

uppfinner, bygger och experimenterar med musik & teknik.

En konsert för barn och unga som inspirerar barnen till att bygga egna instrument tillsammans med musikerna!
Konsert börjar kl 10 & följs därefter av en workshop i instrumentbygge kl 11.15 

För BARN & FAMILJ

SKROT tips och trix. 
Skrotmusiktips och trixinslag med musikgruppen SKROT.

Vi visar och spelar på våra skrotinstrument och grejer som vi hittar i vår SKROT-koffert. Allt från elgitarrspaden till skrottutor av olika slag. Ni får tips och inspiration att börja uppfinna och göra egna musikinstrument och musikbyggprojekt. SKROTs skrotmusikinstrument öppnar dörrarna in till fenomenet musikinstrument och de blir synliga som de fantastiska uppfinningar som musikinstrument är.
Inspiration att enkelt börja uppfinna och göra egna musikinstrument och spela på dem.

För du kan bygga vilket musikinstrument som helst!

Denna Konsert är en del av Huaröds Festival & Karneval 2022. För mer info och fler programpunkter se https://huarod.nu/huarods-karn...

Festivalen är ett samarbete mellan Huaröds många föreningar med stöd av: Kristianstad Kommun, Region Skåne, Kulturrådet, Sparbanken Skåne, Medborgarskolan och Längmanska Kulturfonden.

Arrangör

Huaröds samlade föreningar arrangerar festival & karneval i Huaröd 1-3 Juli 2022. 

Lokal

Byahuset Huan Byahuset Huan, Karlins väg 20, 298 93 Huaröd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer