skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Skredrasröse - Camilla Ekelöf

Eventet är avslutat

Skredrasröse - Camilla Ekelöf

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

19 aug 2020 19:00 - 20:00

Beskrivning

SKREDRASRÖSE

Informell visning

Koreograf: Camilla Ekelöf

Ljuddesigner, kompositör och performer: Adrian Aburto Essén

Dansare och performer: Oliver Mahar

Filmare, skådespelare och performer: Georgios Giokotos

Entré: 50kr. Boka din biljett på billetto.se. OBS! Begränsat antal platser - endast förbokade biljetter gäller.

På grund av Covid-19:

Ett halvår har gått sedan de senaste visningarna på Vitlycke – Centre for Performing Arts. Men den 19 augusti är vi glada att öppna våra portar igen, den här gången till en sensommarkväll med en informell visning av Camilla Ekelöfs dansverk ”Skredrasröse”. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi har bestämt att begränsa antalet besökare till 20 personer till denna visning för att kunna erbjuda en trevligare och tryggare miljö för våra besökare. Du är välkommen att boka din biljett på billetto.se. På grund av begränsningar kring besökarantalet är det bara bokade biljetter som gäller. Vid frågor hör gärna av dig till oss på info@vitlycke.org.


Skredrasröse
”Vad händer när allt vittrar sönder och faller samman? Jag vill omsätta mina iakttagelser till koreografi för den mänskliga kroppen. Jag vill undersöka och utforska friktion, alienation, kondition, kollision och motivation. Människan har lånat och tämjt naturen till sin fördel i ur minnes tider. Hur svarar naturen på det?” – Camilla Ekelöf

“Skredrasrösen” ett koreografiskt samarbete mellan tre konstnärer från olika discipliner. Under det tre veckor långa residenset på Vitlycke – Centre for Performing Arts kommer Camilla Ekelöf och hennes team att undersöka sten som materia, vad det utsätts för och i vilka omständigheter det verkar i. Varmt välkomna till den informella visningen av ”Skredrasrösen” den 19 augusti, kl. 19.00.

Camilla Ekelöf är utbildad vid Dans- och cirkushögskolan-DOCH, i Stockholm samt i New York, där hon arbetade som dansare under flera år. Hon driver sin konstnärliga praktik i projektform sedan 25 år tillbaka. Hennes verk har spelats på teatrar i Sverige, Norge, Ryssland, Tyskland, England, Kenya och Tanzania. Camilla koreograferar även för musikteater, teater och opera. Hon har arbetat på bl.a. Stockholms Stadsteater, GöteborgsOperan och Vasa Stadsteater i Finland. Camilla har samarbetat med den Östafrikanska dansscenen under 19 år. 2010 startade hondanskompaniet DDI-Dar es Salaam Dance International i Tanzania.

Residenset och den informella visningen arrangeras i samarbete med Kultur i Väst.

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer