skip to main content

Skream | Slaktkyrkan

Skream | Slaktkyrkan

Från 266,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2024 22:00 - 16 mar 2024 03:00

Beskrivning

Den London-baserade producenten och DJ:n Skream förtjänar ett eget kapitel när historien om dansmusik sammanfattas. Först som undergroundpionjär vars insatser för att lyfta dubstep från skuggorna under 2000-talet och senare som en eklektisk, brobyggande superstjärna inom den elektroniska klubbmusiken. På senare år har Skream, vars riktiga namn är Ollie Jones, hunnit med att både utforska disco, techno och house och när fjolårets hyllade album ’Skreamizm 8’ släpptes visade det sig att hans kärlek till breakbeats och drum’n’bass var besvarad.

Efter decennier i dansmusikens elitserie är Skream ingen främling inför att dirigera ett dansgolv en hel kväll kvällen, snarare har så kallade ”Open to Close-set” blivit ett av hans signum. Det är därför inte särskilt modigt att anta att hans helkväll på Slaktkyrkan den 15 mars kommer bli svettig, intensiv och alldeles, alldeles underbar. Biljetter ute nu!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer