skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

SkräpMonstret - Utomhus

Eventet är avslutat

SkräpMonstret - Utomhus

Från 100,00 SEK

Beskrivning

Kliv in i SkräpMonstrets värld! Här möter du besynnerliga människor, märkliga djur och fantasifulla varelser. 

Är SkräpMonstret en vänlig eller elak figur? Och vem är egentligen SkräpMonstret?

En lekfull dansföreställning för hela familjen från 6 år

En produktion av MYSK Indisk Dans & Magisk Teater

Medverkande:
Dans & Koreografi: Anette Pooja och Sarah Tångring
Scenografi: Gerd Karlsson 
Kostym: Gerd Karlsson med ensemble
Ljuddesign - Susanne Hansson/Chanson Audio: Susanne Hansson
Foto: Miika Rubbestad 

Vi möts utanför Oceanen 15 minuter innan starttid. Föreställningen spelas utomhus i Gathenhielmska trädgården om vädret tillåter. Vid en eventuell inställd föreställning kan biljett bytas till annan dag. 

Arrangör

MYSK skapar scenkonst i gränslandet mellan indisk dans och teater. Vi räknas som en av förnyarna av indisk dans i Sverige. Vi erbjuder både traditionella, klassiska och nyskapande föreställningar. 

Vi moderniserar formerna för indisk dans genom att erbjuder en ny och bred blandning av scenkonst, som också beskriver det nutida indiska arvet, placerad i innovativ performancekontext. Föreställningarna riktar sig till både barn och vuxna.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer