skip to main content

Skråmträsk Countryfestival

Skråmträsk Countryfestival

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

5 jul 2024 18:00 - 6 jul 2024 01:00

Beskrivning

Årets Countryfestival bjuder på en del nyheter. Dessutom får vi besök av en före detta vinnare av amerikanska The Voice. Han kommer att trollbinda publiken med sin röst och karisma!

Utöver det bjuder vi på dubbla scener i år, den stora scenen utomhus där du sitter bekvämt i din medhavda campingstol. Den lilla scenen finns inne i Saloon och där vi enbart erbjuder ståplats. Om du har behov att sitta inne i Saloon kan du kontakta oss via mail (info@skramtrasksaloon.se) ange "sittplats" i ämnesraden. Då har vi möjlighet att ordna ett antal sittplatser längst fram.

Det blir livemusik från 18.30 till 00.30 non-stop på två scener. Vi har som tidigare år öppet 18.00-01.00

Vi kommer även i år att servera och erbjuda våra uppskattade hamburgare som finns i en vegetarisk form av löpeld från Svedjan, lokal nötfärs eller pulled pork på kött från Järvtjärn.

Företagsbiljetter

Företagskunder kommer också att kunna köpa företagsbiljetter vilket innebär buss från arbetsplatsen, grillbuffé, entré och dryckespaket. Företagskunderna släpps in 16.00. Klicka här för att läsa mer och boka plats.

Buss från stan
Bussen för privatpersoner avgår från busstationen 17.30 och hem från Saloon 01.00 när vi stänger. Bussbiljett kan du köpa samtidigt som din entrébiljett.

Vi kommer löpande att uppdatera informationen här med aktörer och speltider. Du som redan nu har bestämt dig kan ta del av vårt "Early bird"-erbjudande och köpa biljetten här:

Artister och speltider

18.30 Ellinor Springstrike och Gareth Nugent (Gästspel av Tilda Vodusek som var med i Idol hösten 2023) (Spelar på stora scenen ute)

19.30 Jake Lindholm (Lilla scenen inne i Saloon)

20.30 Tenessee Road (Stora scenen)

21.30 Craig Wayne Boyd (Lilla scenen inne i Saloon)

22.30 Erika Jonsson (Stora scenen)

23.30 Ben Carbine & the 18 Wheelers


Lokal

Skråmträsk Saloon, Västra skråmträsk 122, 931 96 Skellefteå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer