Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Skråmträsk Countryfestival

Eventet är avslutat

Skråmträsk Countryfestival

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

5 jul 2024 18:00 - 6 jul 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Upptäck den ultimata musikupplevelsen i Skråmträsk! Vår årliga Countryfestival är tillbaka och bjuder på enastående musik från både lokala talanger och internationellt kända artister. Slå dig ner i din favoritcampingstol framför vår storslagna utomhusscen och låt dig svepas med av en kväll fullmatad med livemusik.

Årets festival har några spännande nyheter att erbjuda. Vi är stolta över att välkomna en tidigare vinnare av den amerikanska The Voice, Craig Wayne Boyd, som kommer att förtrolla publiken med sin fantastiska röst och karisma. Mer information om hela vårt program finns längre ner på sidan.

Musiken börjar klockan 18.00 och fortsätter non-stop ända fram till 00.30, medan området är öppet från klockan 18.00 till 01.00, precis som tidigare år. Se till att säkra din plats framför scenen i din egen campingstol för en bekväm och oförglömlig kväll.

Njut även av våra omtyckta hamburgare till försäljning under kvällen, tillagade med kärlek och lokala ingredienser. Välj mellan vegetariska alternativ från Svedjan, eller kött från Järvtjärns nötfärs eller pulled pork.

För att göra din resa till och från festivalen enklare erbjuder vi gratis bussresor för privatpersoner från stadens busstation. Bussen avgår klockan 17.30 och återvänder från Saloon klockan 01.00 när evenemanget avslutas. Förboka din bussbiljett samtidigt som du bokar din entrébiljett för att säkerställa din plats.


Denna kväll kommer att bli en minnesvärd upplevelse fylld med enastående musik och gemenskap. Vi ser fram emot att välkomna dig till Countryfestivalen i Skråmträsk!Företagsbiljetter

Företagskunder kommer också att kunna köpa företagsbiljetter vilket innebär buss från arbetsplatsen, grillbuffé, entré och dryckespaket. Företagskunderna släpps in 16.00. Klicka här för att läsa mer och boka plats.


Artister och speltider

18.00 Daniel Ray Hilsinger

18.30 Jake Lindholm

19.30 Ellinor Springstrike och Gareth Nugent (Gästspel av Tilda Vodusek som var med i Idol hösten 2023) 

20.30 Tenessee Road 

21.30 Craig Wayne Boyd 

22.30 Ben Carbine & the 18 Wheelers

23.30 Erika Jonsson Lokal

Skråmträsk Saloon, Västra skråmträsk 122, 931 96 Skellefteå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer