skip to main content

SKRAECKOEDLAN OCH CAVERN DEEP 24/5 Droskan, Umeå

SKRAECKOEDLAN OCH CAVERN DEEP 24/5 Droskan, Umeå

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 20:00 - 23:59

Beskrivning

JAQLIGT och Blackbird Artists presenterar:
SKRAECKOEDLAN och CAVERN DEEP
Den 24e maj så intar SKRAECKOEDLAN Droskan i Umeå för att fira att dom släppt sitt nya album "Vermillion Sky". Albumet är efterlängtat sedan deras senaste album Eorpe(Earth) som släpptes 2019. Förutom SKRAECKOEDLAN så spelar även Umeås egna CAVERN DEEP.
 

Arrangör

JAQLIGT är JAQ Studios arrangörsgrupp. Vi gör ideella arrangemang i Norrland med fokus på att framhäva både musik som konst i gemensamma sammanhang.

Lokal

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer