Eventet är avslutat

SKRAECKOEDLAN + DEATH INJECTED BLACK METAL

150,00 SEK

Datum

24 nov 2017 19:00 - 23:00

Beskrivning

PIPELINE PRESENTERAR STOLT: SKRAECKOEDLAND + DEATH INJECTED BLACK METAL

Sedan Skraeckoedlan bildades 2009 har bandet hunnit lämna ett stort avtryck på Svensk undergroundscen.
Skraeckoedlan spelar klassisk tung fuzz/stonerrock med rötterna i klassisk hårdrock som Black Sabbath Man hämtar även inspiration från band som Weezer och Mastodon. Med texter på svenska om övernaturliga väsen kastas man i i ett musikaliskt rymdskepp i omloppsbana runt vintergatan där melodierna är i centrum och den drömska atmosfären alltid finns i periferin.
Sedan starten har Skraeckoedlan gjort över 120 gig i Sverige och Europa både som headline men även tillsammans med band som Truckfighters och Orange Goblin. Man är just nu aktuell med förbandsturné tillsammans med Danko Jones.

Death Injected Black Metal:
Saknar du Iggy & The Stooges? Undrar du vad som hände med kaliforniabandet KYUSS?
Vi har inte svaren, men dock har vi en lösning!
DEATH INJECTED BLACK METAL är orkestern som förenar dessa unika aktörer och ger er en perfekt mix av attityd, fuzz och boogie!

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.