Event inställt

Skräckens mästare - samtal med Jack Werner, Mats Strandberg och Jenny Jägerfeld

100,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2020 18:00 - 20:00

Beskrivning

Vad har spökhistorier på nätet och skräcklitteraturens mest ikoniska monster gemensamt? Vad är det i dessa berättelser som lockar oss så och vad kan vi förstå om oss själva genom skräck? Hur har spökhistorierna förändrats över tid? Mats Strandberg, Jenny Jägerfeld och Jack Werner går till botten med historiens och nutidens spökhistoriekultur.

Mats Strandberg är en av Sveriges mest etablerade skräckförfattare och har bland annat gett ut Färjan, Cirkeln och Slutet — som nominerats till European Science Fiction Award.

Jenny Jägerfeld skriver för barn, unga och vuxna. Hon hörs ofta i radio, tv och skriver för en rad olika tidningar. 2010 vann hon Augustpriset för sin bok Här ligger jag och blöder och har efter det nominerats två gånger till, för Comedy Queen (2018) och Mitt storslagna liv (2019).

Jennys och Mats bok Monster i terapi kom ut januari 2020.

Jack Werner är författare, journalist och skaparen av Creepypodden som är en av Sveriges fem största poddar. Han har mottagit bland annat Stora journalistpriset och Årets folkbildare. Jacks bok Creepypasta - spökhistorier från internet kom ut i januari 2020.

Samtalet leds av förläggare Tove Andersdotter från B. Wahlströms bokförlag

Arrangör

Lokal

Norstedts Förlagsgrupp Norstedts Förlagsgrupp, Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.