Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Skördefest

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Skördefest

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Skördefest med Chris Kläfford & Annika Ljungberg

30 september på Gysinge herrgård, 8 mil norr om Uppsala.

Efter succékonserten med Rydell & Quick har vi valt att flytta in även denna konsert till Café Udden!

Vi öppnar upp Café Udden för en stor skördefest med de folkkära artisterna:

Chris Kläfford som vann musikprogrammet Idol 2017. Där han framförde låten ”Imagine” som när den släpptes gick rakt in på topp tio på Spotify och som nu har streamats över 37 miljoner gånger. Chris deltog även i 14:e säsongen av America´s Got Talent år 2019.

Annika Ljungberg som slog igenom med låten Cotton eye Joe och som med sitt tidigare band sålde slut på stora arenor. Hon gör nu en unik spelning på Gysinge Herrgård innan hon sticker utomlands på andra uppdrag.

Entré och bar öppnar kl. 18.00

Café Udden håller öppet 01.00

Endast förköpta biljetter!

För boendepaket, kontakta receptionen på 0291-73 46 00 eller maila: info.gysingeherrgard@julahotell.se

Arrangör

Gysinge Herrgård arrangerar både stora och små evenemang. Allt från dryckesprovningar till stora konserter i Herrgårdsparken som rymmer 3 500 personer. 

Gysinge ligger endast 8 mil norr om Uppsala, och 5 mil söder om Sandviken och Gävle. Följ oss så får du löpande uppdateringar om våra arrangemang.

Lokal

Gysinge Herrgård, Benedicks väg 4, 811 97 Gysinge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer