Sköldkörtelsjuk och frisk-Hur gör man!?

300,00 SEK - 350,00 SEK

Plats

Datum

18 jun 2022 14:00 - 16:00

Beskrivning

I föreläsningen ”Sköldkörtelsjuk och frisk – hur gör man?” berättar Nadja Öström om sin mångåriga kamp som sköldkörtelsjuk och lär dig om vad som påverkar hälsan vid autoimmun sjukdom. Efter tre framgångsrika år som ordförande i Sköldkörtelförbundet är hon idag rådgivare inom kost, näring och sköldkörtelhälsa och som föreläsare inspirerar hon dig till att själv söka efter grundorsaken till dina besvär och därmed återerövra en god livskvalitet. År 2018 släppte hon sin bok "Sköldkörtelsjuk och frisk - Ett inre kaos" och 2020 boken "HELA ALLT - Fri från kronisk sjukdom, går det?"

För Nadja själv tog det 10 år att få diagnoserna Hashimotos sjukdom och Hypotyreos och efter ytterligare flera år fick hon till slut rätt medicinering. Det är för att kunna hjälpa andra drabbade att undvika en lika lång resa som hon tagit steget fullt ut år 2017 som föreläsare för att sprida sina kunskaper och erfarenheter. 

Under hela sin resa som sköldkörtelsjuk har Nadja varit sin egen ”försökskanin”. Detta för att hon ville förstå sin sjukdom och varför den uppstått. Som så många andra upplevde Nadja att hon inte fick hjälp hos vården och utbildade sig under sin resa till kost- och näringsrådgivare med fördjupningar inom bland annat basmedicin och immunförsvar/inflammation.

Om föreläsningen:

Lyssnar man på en föreläsning med Nadja får man hela hennes historia blandat med fakta om vad som påverkar det allmänna välmåendet och inte minst sköldkörtelhälsan.

Informationen är inte bara intressant för den som är sköldkörtelsjuk utan egentligen för alla som är intresserade av hälsa och vill lära sig om autoimmuna sjukdomar. Är man inte sköldkörtelsjuk kommer man genom föreläsningen förstå vad man själv kan göra för att undvika problem med sköldkörteln.

Tror man däremot att man redan har problem så kan man lära sig förstå hur kroppen fungerar och reagerar och därmed själv påverka sin hälsa genom att lära sig äta rätt och anpassa andra viktiga delar i livet.

Föreläsningen är också för den som upplever många symptom som tyder på problem med sköldkörteln men där läkaren inte hittar något fel. Då får man i föreläsningen tips om vad man kan göra själv och få svar på frågor om vad som kan vara grundorsaken till sjukdomen.

Nadja Öström är en person som inspirerar genom sin blotta närvaro och som föreläsare ger hon dig nu möjligheten att på ett underhållande sätt ta del av hennes kunskap och erfarenheter som gjort att hon idag lever som sköldkörtelsjuk – och frisk!

Sköldkörteln är ett litet organ som bara väger ungefär 20 gram men vars funktion är livsviktig. Det har jag fått erfara under de senaste 20 åren av mitt vuxna liv och jag är smärtsamt medveten om att jag inte är ensam. 

Välkommen till föreläsning om den viktiga sköldkörtelhälsan, som påverkar hela kroppen!
Köp din biljett före 1 maj 2022 för endast 300 kr (exkl adminavg 19.64 kr)
(ord 350 kr + adminavg)


En kortare paus för bensträckning har vi givetvis.


Endast vid inställt event återbetalas biljett.
Välkommen! 
Nadja Öström
Nadja.Nu 


Arrangör

Salong N - Matcoachen - Författare www.nadja.nu

Lokal

TUPPEN TUPPEN, Tessins väg 10, 21758 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.