Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Skolans dag 2023 - Matbiljett 18:30-20:00

Eventet är avslutat

Skolans dag 2023 - Matbiljett 18:30-20:00

Från 70,00 SEK

Plats

Datum

23 maj 2023 18:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Skolans dag den 23 maj 2023 – en solidaritetsafton!

Matbiljett för 18:30-20:00.

Om ni har några kostönskemål gällande er beställning så får ni kontakta oss på: lunch@frisko.la

Vi på Södertörns friskola har under flera år hjälpt till att förändra världen. I samband med Skolans dag, den 23 maj 2023 kommer vi återigen att samla in pengar till olika utvecklingsprojekt.

Som vanligt kommer mycket att ske under de tre timmarna i form av aktiviteter, utställningar, föreställningar och försäljning. Det som är lite annorlunda i år är att det är ännu högre fokus på att våra profiler ska få visa upp sig.

Eleverna har under årens lopp samlat ihop ca 500.000 kronor till olika stödprojekt i världen. De första tre åren samlades pengar in till våra vänskolor i Dharampur i Indien. Detta skedde i samarbete med TUFF, Tyresö U-lands och fredsförening. 2009 samlade vi in pengar till byggandet av skolor i Afghanistan i samarbete med Operation Dagsverke. 2010 och 2011 samarbetade vi med Rädda Barnen och bidrog till katastrofhjälpen för Haiti efter den stora jordbävningen 2010. 2011- 2016 har de insamlade pengarna gått till vår vänskola i Bangladesh. 2016 6000 kr till Lärande utan gränser och därefter gick hälften av pengarna till vänskolan i Bangladesh och hälften till Läkare utan gränser. Skolans dag 2017 delades pengarna mellan vår vänskola i Bangladesh, biståndsprojekt som jobbar mot hungersvälten Söder om Sahara samt Lärare utan gränser. 2022 genomfördes en mindre solidaritetsafton där pengar gick till Röda Korset och barn i Ukrania.

I år har 9 Gp tillsammans med deras lärare Anna Östman tagit beslutet att pengarna ska gå till världsnaturfonden

Välkommen till 2023 års Skolans dag – en spännande afton för hela familjen i kunskapens, solidaritetens och den goda matens tecken.

/Elever och lärare på Södertörns friskola

Lokal

Södertörns friskola, Björnkullaringen 42, 141 51 Huddinge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer