skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Skogsbad - Mindfulness i naturen

Eventet är avslutat

Skogsbad - Mindfulness i naturen

Från Gratis

Plats

Datum

24 maj 2019 17:15 - 19:00

Beskrivning

Green focus.se är en nystartad verksamhet inom; grön rehab, friskvård och event i naturen. För att fira detta vill erbjuds ett första gratis event vid Dammekärrs Motionsanläggning, i Nödinge, 3 mil norr om Göteborg. 

Vi provar på "vilderness"; mindfullness i naturen eller ett s.k Skogsbad. Kläder efter väder, medtag gärna dricka, fika och något att sitta på.

Varmt välkommen med din anmälan, max 8 deltagare. Eventet är Gratis.


Närmsta busshållplats heter Dammekärrsvägen och bussen går från Nödinge där pendeltåg inkommer från Göteborg.

Med vänliga hälsningar Miriam

Friskvårdsguide

www.greenfocus.se

Lokal

Dammekärr Motionsanläggning Dammekärr Motionsanläggning, Dammekärrsvägen 5, 449 36 Nödinge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer