skip to main content

Skogen Kallar Open Air

Skogen Kallar Open Air

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 23:00 - 2 jun 2024 07:00

Beskrivning

Skogen Kallar återvänder, denna gång med Technostate i samarbete med Technohearts, för att förena Stockholm's psy- och technovärldar under öppen himmel.

Vi bjuder in alla good vibe people att tillsammans med naturens helande kraft ägna en dag och natt åt kärlek, eufori, skratt, grym musik, dans och rekreation. Vi kommer att husera två dansgolv i en helt magisk utomhusmiljö. Kom och skapa något magiskt med oss!

I år utgör Skogen Kallar den officiella efterfesten för Big Bang. Biljettköpare till Big Bang:s efterfest kommer att få ta del av en magisk upplevelse i open-air setting. För de som önskar finns även alternativ att boka direktbussar som går från Big Bang (Evenew).

SKOGEN KALLAR - BIG BANG AFTERPARTY

PSYTRANCE FLOOR (Technostate)

🔈 Azgeir

🎵 https://www.mixcloud.com/petur...

🌐 https://www.facebook.com/djazg...

🔈Jensen 

🎵https://on.soundcloud.com/3LUr...

🌐 https://instagram.com/andrejen...


🔈TBA

🎵

🌐

TECHNO FLOOR (Technohearts)

🎵 TBA

🌐

TID/PLATS

Datum: 1 juni

Tid: 23:00 - 07:00

Plats: Soon tba. 15 min bilresa från centrala Stockholm.

Bussar från Evenew och Gullmarsplan kommer att finnas. Biljetter till det köps separat och kommer att släppas snart!

Två scener: psytrance och techno. Vi planerar att bygga upp chillområde, försäljning av mat och drycker 🍔🍺🎈, tillgång till bajamajor och massa kärlek 🫶

Facebook event: https://www.facebook.com/share...

Just nu går det att köpa biljetter till Big Bang med efterfest inkluderad här, om ni även vill gå på Big Bang:

👉 https://bigbang24.se/

Vid frågor maila till technostatesweden@gmail.com

Lokal

tba, Stockholm tba, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer