Skog, ritual, förtrollning: Föreläsning och samtal med David Thurfjell

Skog, ritual, förtrollning: Föreläsning och samtal med David Thurfjell

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 okt 2023 18:00 - 19:00

Beskrivning

För Sara-Vide Ericson och Tilda Lovell fungerar naturen som medskapare, motiv och material i deras respektive praktiker. Vad är det vi söker i naturen? Vilka världar ger landskapet och naturen oss tillgång till?

Under kvällen fördjupar vi oss i frågeställningarna med hjälp av David Thurfjell, författare och professor i religionsvetenskap, vars forskning handlar om religion och sekularisering i dagens Sverige. I boken Granskogsfolk beskriver han den svenska naturkärlekens religionshistoria, från fornnordiska föreställningar om en besjälad vildmark till den moderna tidens exploatering och naturromantik.

Bild: David Thurfjell. Foto: Kajsa Göransson.

Lokal

Bonniers Konsthall, Torsgatan 19, 113 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer