Skitsystem + Deadache

Skitsystem + Deadache

Biljetter från 180,00 SEK

Plats

Datum

31 mar 2023 20:00 - 1 apr 2023 01:00

Beskrivning

31 mars / 20.00 / 180 kr / 20 år

Oceanen presenterar: Skitsystem + Deadache 

Lyssna på Skitsystem: https://spoti.fi/3INCQJO

Lyssna på Deadache:  http://bit.ly/3JJZX8G

SKITSYSTEM 

Skitsystem bildades i Göteborg 1994 med intentionen att köra d-taktspunk i den svenska andan. Med medlemmarnas rötter i svenska death metal blev soundet nyskapande och bandet nådde snabbt en större publik. Texterna behandlar allt från sociala orättvisor till självskadebeteende och svensk arberklass och Skitsystem räknas idag till ett av de större och äldre aktiva banden inom svensk d-takt.

Bandet har haft flera medlemmar genom åren men sedan 2017 har Skitsystem bestått av Fredrik (gitarr/sång), Kalle (trummor), Martin (bas) och Andreas (gitarr/sång) och är den mest stabila line-up bandet haft sedan 2006.

Senaste skivan Stigmata kom 2006 och beskrevs som en infernalisk, metallisk d-taktsresa genom de mörkaste skrymslena i människans sinne”.

Skitsystem har genom åren spelat i många länder utanför Sverige. Nu har turen äntligen kommit till Göteborg!

Deadache


Deadache stammar från Hisingen och spelar sketen d-takt med texter om svensk vapenexport, livets elände och rötna kvinnor.


________


Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.


Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.


Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.comArrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen , Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.