Skicka blommor med blombud

Skicka blommor med blombud

Från 500,00 SEK

Plats

Datum

15 jul 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

Vill du lära dig mer om hur man kan skapa egna blommor för att sedan skicka till någon man älskar med ett blombud? Kom till vårt event.

Vill du veta mer? Klicka här: https://nordiskablombud.se/


Det finns många skäl varför man väljer att skicka blommor till någon. Man kan till exempel skicka blommor till någon för att få uttrycka kärlek eller vänskap, eller för att gratulera någon. Blommor är också ett bra sätt att trösta någon som har förlorat någon nära och kära.


Här ser du en lista på 10 av de vanligaste situationerna då man skickar blommor till någon:


 1. 1. När någon har fått ett barn
 2. 2. När någon har gått bort
 3. 3. När någon har blivit sjuk
 4. 4. När någon har fått ett jobb
 5. 5. När någon har fyllt år
 6. 6. När någon har flyttat
 7. 7. När någon har köpt hus
 8. 8. När någon har fått ett pris
 9. 9. När någon har avlagt ett prov
 10. 10. När någon har fått ett barnbarn


Lokal

Øgårdsveien, 3140 Nøtterøy

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck Mer