Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Skärgården i advent

Eventet är avslutat

Skärgården i advent

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

26 november 2022 - 27 november 2022

Beskrivning

Båttur mellan Stenpiren och Hönö Klåva.
För biljettköp, välj dag i kalendern och tid 10:00 och därefter kan du välja vilken tur du vill köpa biljett till.  TUR 1 FRÅN STENPIREN TILL HÖNÖ KLÅVA VIA ERIKSBERG & KLIPPAN

Avgång: Stenpiren 10.00, Eriksberg 10.12, Klippan 10.20
Ankomst Hönö Klåva: 11.15


TUR 2 FRÅN HÖNÖ KLÅVA TILL STENPIREN VIA KLIPPAN & ERIKSBERG
Avgång: Hönö Klåva 16:15
Ankomst: Klippan 17:00, Eriksberg 17:08, Stenpiren 17:30Kungsö har serveringsrättigheter och är öppen hela dagen.

Arrangör

Styrsöbolaget kör på uppdrag av Västtrafik passagerartrafiken med skärgårdsbåtar från Saltholmen till Södra skärgården och älvtrafiken med Älvsnabben.

Lokal

Hönö Klåva Hönö Klåva, 475 42 Hönö, 475 42 Hönö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer