skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Skara Stadthotells ettårsdag - med Uno Svenningsson

Eventet är avslutat

Skara Stadthotells ettårsdag - med Uno Svenningsson

Från 199,03 SEK

Plats

Datum

25 feb 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

STADT FIRAR 1 ÅR!

Ett år har nu snart passerat sen vi öppnade dörrarna på Skara Stadthotell - detta vill vi såklart fira tillsammans med er!

Den 25 februari klockan 18.00 är ni välkomna till vår Kongresshall för att uppleva en minnesvärd show med ingen mindre än Uno Svenningsson!

Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv. Han är en av Sveriges mest respekterade låtskrivare och erkänd för sin unika röst.

BILJETTSLÄPP Fredag 3/2 kl. 10:00

Genom åren har Uno släppt ett tiotal album och flera populära singlar som Vågorna, och efter sin medverkan i ”Så Mycket Bättre” 2017, radiohiten” Du kommer ångra det här”. I samarbete med sin son Mark har singeln ”Bara få höra din röst” nått radiolistorna i år.

Sommaren 2023 åker han ut på turné med Gyllene Tider. Publiken kommer att få höra klassiska låtar från hela karriären och naturligtvis de nya från kommande album som släpps i juni.

För att fira in kvällen på bästa sätt med er har vi rabatterat pris på biljetten och vi kan lova att ni inte vill missa detta!

Inträde- 195 kronor + serviceavgift

Boka och säkra er plats redan nu!

Start: 18:00, Slut cirka 20.00 

(boka bord genom att kontakta hotellet https://skarastadshotell.se/

Arrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

Skara Stadshotell, Järnvägsgatan 5, 532 30 Skara

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer