Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Skapa ditt eget sagoväsen!

Eventet är avslutat

Skapa ditt eget sagoväsen!

Från 50,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

1 november 2023 - 4 november 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Skapa ditt eget sagoväsen!

Två gånger under läslovet är det workshop för barn där vi med återvunnet material skapar vårt eget sagoväsen. Vi börjar med att få inspiration i en barnvisning (ca. 10 min) av Tomteparaden – tomtens resa genom tiderna. Därefter går vi ner till skaparverkstaden för att göra tomtar, troll och jättar av återvunna material som textilier från Remake Stockholm och virke från Kalthoff Axes.

Du får givetvis ta med ditt sagoväsen hem.

Vänligen observera att antalet platser är begränsat till 10 barn.

Barn från 6-12 år är välkomna att delta på workshopen.

Är ni en vuxen med flera barn vänligen skicka en bokningsförfrågan genom att maila info@sven-harrys.se och uppge datum, för- och efternamn samt antal barn.

Datum: 1/11 eller 4/1
Tid: 13 - 14.30
Pris: 50 kr för barn, inträde (150 kr) för medföljande vuxen
Drop-in i mån av plats. Samling i entrén.

Arrangör

Sven-Harrys konstmuseum grundades av byggmästaren Sven-Harry Karlsson och öppnade mars 2011. Huset är ritat av Wingårdh arkitektkontor och inrymmer bland annat konsthallar, museum, 360° takterass med skulpturpark, museibutik och en restaurang. Öppettider: tisdag - fredag kl 11.00-19.00, torsdag kl 11.00-20.00, lördag-söndag kl 11.00-17.00

Lokal

Sven-Harrys konstmuseum, Eastmansvägen 10, 113 61 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer