Skämskudden 2016

8 sep 2016 20:00 - 22:30

Ballroom 12, Arenavägen 75, 12177 Johanneshov

Välkommen till en unik galakväll som inte liknar någonting du tidigare sett! Ja, om du inte var på något av de tidigare år vi kört, såklart. Då vet du vad du ger dig in på. Det här är, trots allt, vårt fjärde år.

Skämskudden är antipriset som delas ut till de mest pinsamma insatserna inom svensk television. Under kvällen bjuds det på prisutdelningar, humorframträdanden och musik. Ta chansen att vara med om årets roligaste kväll och slut upp i vår kamp för en ökad idérikedom och kvalitet inom svensk tv. Skåla i champagne, skratta åt pinsam tv och gör en viktig insats för mänskligheten!

På scen kommer du bland annat kunna njuta av: Josefin Johansson, Petrina Solange, Elinor Svensson, Johan Hurtig, Evelyn Mok, Jonas Strandberg, Nisse Hallberg, Josefin Sonck, Branne Pavlovic, Simon Gärdenfors, Johannes Finnlaugsson, Albin Olsson, Marja Nyberg, Camilla Fågelborg, Anton Magnusson, Elin Almén, Simon Svensson, Elina Du Rietz, Henrik Nyblom och Sandra Ilar.

Insläpp 16:00.

Observera att eventet är från 18 år!

Stort tack till vår huvudsponsor Comedy Central Sverige som i år är med och gör den här galan, om möjligt, ännu glammigare och fräsigare. Stay tuned för att höra mer om vad det samarbetet kommer att innebära!

Passa på att besöka vår hemsida www.skamskudden.se (som precis fått en helt ny design signerad hjältarna på Erickton) eller www.facebook.com/skamskudden om du vill ha mer information. Det är ett hett tips då vi kommer att ha massor av kul saker att berätta om.

General Admission

Stängd