Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Skaldjurskväll

Nyligen tillagt
Nyligen tillagt
Event inställt

Skaldjurskväll

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

12 jul 2024 17:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Wickboms Rederier presenterar skaldjurskvällar. Vi utgår från Viktorias kajplats, Ågatan 51, 614 34 Söderköping.Vi avgår 17,30 med vårt K-märkta fartyg som är byggd 1915, Viktoria stävar ut genom Söderköping ner till vår första sluss Tegelbruket med en fallhöjd på 2,3 meter.Efter Tegelbruket har vi 20 minuter till vi är i vackra Mem med sin enkelsluss, fallhöjd på tre meter. Det var den sista slussen som byggdes i det stora kanalprojektet.Väl nere på Slätbaken serveras räkor och såser, smör och bröd som ingår i biljetten för 495 kr/per person. Vi är åter tillbaka till Söderköping klockan 20.30.
Vill du förboka en Skaldjursplatå går det utmärkt, ni kanske är fyra i sällskapet men vill dela på en platå tillsammans med räkorna som ingår i biljetten. Ring då vår bokning 0706638050 så fixar vi det men vi behöver någon dag på oss att ta hem skaldjur så boka gärna två dagar i förväg men vi försöker såklart lösa det på färre dagar, en platå 650 kr per person (minimum beställning två personer, 1300 kr).I platån ingår en hummer, musslor, havskräftor för två personer pris, men den går toppen att dela på fler. Vi har fullständiga rättigheter ombord.
Räkkryssning 495 kr/pp inklusive resatillägg skaldjursplatå 1300 går utmärkt dela med hela sällskapet

Lokal

MS / Viktoria, Ågatan 51, 614 34 Söderköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer