skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Skaka av Stress med TRE

Event inställt

Skaka av Stress med TRE

Från 1.170,00 SEK

Beskrivning

Släpp stress och spänningar direkt från kroppen & nervsystemet med en enkel fysisk övning – Tension & Trauma Releasing Exercises

Med Rasmus Schröder
Osteopat, TRE-instruktör och Mind-Body Guide

Låt kroppen visa dig vägen och enkelt låta din kropp och nervsystem släppa spänningar med TRE's terapeutiska skakningar...

Vad är TRE Tension & Trauma Releasing Exercises?

TRE är en revolutionerande teknik för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen.

Med TRE aktiveras en naturlig väg för stress-release som redan finns inbyggd i ditt nervsystem. Releasen aktiveras genom en serie fysiska positioner och är enkel att lära sig. TRE laddar ur överaktivitet i nervsystemet och spänning i muskler och bindväv.

Det bryter på så sätt negativa cykler av spänning som lagrats i kroppen pga. stress, skador och andra fysiska och psykiska påfrestningar. Övningen kan bl.a. ge förbättrad sömn, minskning av oro, stress, ångest och fysiska smärtor och spänningar.

Titta på videon här för att lära dig mer! 


Testimonials

"Det var en fantastisk upplevelse som jag verkligen rekommenderar. Välplanerad, mjuk och väl ledd och jag nådde äntligen fram till skakningarna genom TRE-övningarna som Rasmus introducerade."

- Hanna

"Workshopen med Rasmus kändes bra och seriös i något som kan upplevas lite flummigt. Jag kände mig trygg med Rasmus och fick förtroende för hans kompetens i området. Våga prova!"

- Charlotta, psykolog

Denna workshop ger

Teori 📖 🤓
🌱 Vad TRE är och hur det fungerar.

🌱 Hur stress och trauma fungerar. Hur de påverkar våra liv, kroppar och känslor.

🌱 Få mer kunskap om hur du kan lyssna till din kropp och bli din egen läkare

🌱 Utrymme för frågor och svar.

Praktik 💃🕺

🍀 Vi kommer gå igenom TRE Tension & Trauma Releasing Exercises-övningen 2 ggr och du kommer få en grund för att öva tryggt på egen hand efter workshopen 

🍀 Du kommer guidas in till en djupare upplevelse av din egen kropp, märka hur du kan lyssna till den och släppa på spänningar med hjälp av din fokuserade närvaro

🍀 Du kommer få möjlighet att samtala och dela om din upplevelse


Lokal

Omtanken, Prästgårdsängen 21, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer