skip to main content

Sjöstedt/Ross/Jullander

Sjöstedt/Ross/Jullander

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2024 20:30 - 23:00

Beskrivning

Martin Sjöstedt är multiinstrumentalist, primärt känd som kontrabasist och pianist av internationella mått. Martin är dessutom känd som kompositör och arrangör för ett antal storband, bl.a Stockholm Jazz Orchestra och Norrbotten Big Band..

Förutom skivor under eget namn förekommer Martin Sjöstedt på mer än hundratalet skivinspelningar, både som pianist och basist.

2013 gav Stockholm Jazz Orchestra ut skivan In the Blink of an Eye med musik, specialskriven för orkestern, komponerad och arrangerad av Sjöstedt.

Sjöstedt spelat med bland annat Joe Lovano, Peter Erskine, Jimmy Cobb, Tim Hagans, Dick Oatts, Maria Schneider, Randy Brecker, Jim McNeely, Konrad Herwig, Gary Smulyan, Etta Cameron, Deborah Brown, Hoteb Galeta, Viktoria Tolstoy, Rigmor Gustafsson, Bobo Stenson, Jukkis Uotila, Chris Potter.

Som ackompanjatör och arrangör uppträder han frekvent med sångerskor som den engelska världsartisten Claire Martin och Vivian Buszek.

Martin Sjöstedt mottog i oktober 2018, som låtskrivare och arrangör, Gold Badge Award från British Academy of Songwriters, Composers and Authors (BASCA).

På UtopiaJazz får vi lyssna till pianisten Martin Sjöstedt tillsammans med Göteborgs egna superstjärnor Arvid Jullander på bas och Adam Ross på trummor. Det blir Pianotrio av högsta klass.

Martin Sjöstedt - piano

Arvid Jullander - bas

Adam Ross - trummor

Entré 120:-

Student 60:-

För bordsbokning:

www.utopiajazz.com

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer