Eventet är avslutat

Širom

Gratis - 100,00 SEK

Plats

Datum

6 sep 2019 19:30 - 21:00

Beskrivning

Širom!

Široms drömliknande folkmusik är en färgsprakande väv av rytmer, stämningar och melodier. I orädda ljudexperiment samsas såväl traditionella som egentillverkade musikinstrument och en musik tar form som tycks ha lösgjort sig från de traditioner och de platser den en gång sprungit ur. Tre enastående musiker som våghalsigt hoppar mellan balkan-, klassisk- och experimentell musik utan att tappa fotfästet.

Iztok Koren – banjo, slagverk

Ana Kravanja – violin, viola, slagverk, sång

Samo Kutin – vevlira, slagverk, sång


Genre: Folk avant-garde

Restaurangen håller öppet en timme innan konserten börjar.

Välkomna!

Arrangör

Lokal

Gerlesborgsskolan Gerlesborgsskolan, Gerlesborg 1, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.