skip to main content

Simply The Best - ”Tina Turner tribute" + förband

Simply The Best - ”Tina Turner tribute" + förband

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 jul 2024 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Förvänta er en kväll med fart, energi, kärlek och drag på scen när Zara Scott och hennes band står på scen.

– Inte bara på scen, vi räknar med att publiken är med från första till sista ton. Tinas musik kan väl alla, en verklig ”hitparad”, det brukar bli rena allsångskvällen när vi spelar skrattar Zara Scott.

Ända sedan tonåren har sångerskan Zara Scott haft Tina Turner som förebild, både som sångerska men också som kvinna.

– Jag har sjungit i alla möjliga sammanhang genom åren, som körsångerska och leadsångerska i band på alla möjliga scener och sammanhang, allt från krogar till bröllop och begravning. Jag har hela tiden haft en dröm. Att en dag få på scen framför ett grymt band och framföra Tina Turners låtar på mitt vis.

Showen täcker in musik från hela Tina Turners långa karriär, en verklig hyllning till en av rockmusikens allra största ikoner.

Jag är så glad att få spela på fantastiska Stallebrottet i sommar, säger Zara. En så otroligt fin scen, kommer bli en kväll att minnas.

Zara Scott & Band består av:

Zara Scott - Sång

Rebecca Lindgren, Olivia Karlsson - Kör

Olle Bengtsson - Klaviatur och sång

Kent Helgesen - Trummor

Per Wockatz - Bas och sång

Martin Goodwin – Gitarr

Johan X:et Erixzon – Sång, gitarr, percussion


Arrangör

Lokal

Stallebrottet Bohusläns Utomhusscen, Stallebrottet, 456 55 Bohus-Malmön

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer