Event inställt

Simhopp - Vuxen Prova På

300,00 SEK

Plats

Datum

16 maj 2020 14:30 - 16:30

Beskrivning

Vi arrangerar en 2-timmars introduktionskurs i simhopp för vuxna (18+). 

Simhoppning är ett säkert och roligt sätt att aktivera sin kropp och hålla sig aktiv. Kom och testa själv eller samla ihop en grupp för ett roligt helgäventyr!

Passar perfekt för möhippa eller svensexa.
Är ni en grupp son vill träna tillsammans meddela gärna det på simhopp@sikdelfin.se efter ni köpt biljett


Om du vill veta mer om oss, besök vår hemsida: https://www.sikdelfin.se/simhopp/

Följ oss på IG: sikdelfinsimhopp 

Gilla oss på FB: https://www.facebook.com/sikgoteborgkonstsim/?eid=ARAqNrQoV_6v0GvK-ozp-JuWOBmDmIpsBEj3sEoCvmuigzE3RAxHko5nK64y0Du9LkaZmRgb1xnH9UwUArrangör

SIK DELFIN vill på ett positivt sätt genom sin tränings- och tävlingsverksamhet bidra till att utveckla simhopparen fysiskt, mentalt, socialt och kulturellt. Gemenskap, kamratskap och god idrottsanda främjas genom träning i grupp, såväl på hemmaplan som vid träningsläger och tävlingar på andra orter. Vi stödjer simhoppningen på alla nivåer, och erbjuder såväl breddverksamhet som elitverksamhet. Varje hoppare tränas efter sina egna förutsättningar och sitt intresse. Det är viktigt att ha roligt när man hoppar. Viktigast är ett förtroende mellan den aktive och tränaren, trygghet och gemenskap i gruppen. Klubben har genom sin elitsatsning målsättningen att ha hoppare i landslag, SM, JSM och vid USM i alla åldersklasser.

Lokal

Valhallabadet Valhallabadet, Valhallagatan 3, 412 51 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.