skip to main content

Silverglansgalan 2024

Silverglansgalan 2024

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 18:00 - 9 mar 2024 02:00

Beskrivning

Välkommen till Silverglansgalan 2024!

Sala Stadssamverkan är tillsammans med Sala Sparbank, Sala Allehanda, Sala Kommun och Företagarna Sala stolta att presentera ännu en omgång av Salas näringslivsgala, Silverglansgalan.  

Vi erbjuder en kväll som lyser upp tillvaron med mingel, middag och efterfest tillsammans med Salas näringsliv. 

Vi startar kvällen på Centrumbiografen i Sala där företagare och eldsjälar hyllas och uppmärksammas! Vid galans slut har årets alla vinnare korats och vi fortsätter kvällen på Gillet 6 med middag, underhållning och efterfest! 

Kort sagt en kväll ni sent ska glömma! Köp dina biljetter idag! Lyckades du inte få några biljetter till gala och middag så häng med oss på efterfesten!

Insläpp 18:00 - 18:30
Gala 18:30 - 20:00
Mingel & Middag med underhållning 20:00 - 22:15
Efterfest 22:15 - 02:00

Arrangör

– Vi jobbar tillsammans för ett attraktivt och levande Sala

I vår pittoreska och historiskt rika stad har vi en mix av utbud att bjuda på. Shopping, mat, kultur, evenemang, vackra vatten och grönområden, allt inom 5 minuters promenad.

Lokal

Centrumbiografen i Sala, Stora Torget 9B, 733 30 Sala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer