Silverglans Sala

Silverglans Sala

Biljetter från 890,00 SEK

Plats

Datum

28 apr 2023 18:00 - 29 apr 2023 01:00

Beskrivning

Välkommen till 2023 års Näringslivsgala Silverglans


Vi börjar med förmingel och prisutdelning på Centrumbion i Sala mellan 18.00-20.00.


Därefter fortsätter vi kvällen med middag och fest på Gillet 6. Från 20.00-01.00 


Tema för årets gala är: Glitter & Glamour. 


Varmt välkommen.
Arrangör

Sala Stadssamverkan är en ekonomisk förening som drivs av medlemmar , samarbetspartner och sponsorer. Vi jobbar för att Sala ska vara en attraktiv och levande stad. Vi vill öka antalet besökare såväl externa som salabor som stannar längre och spenderar mer. Vi vill öka lokal stolthet och höja omvärldens bild av Sala.


Vi hanterar Salas Presentkort, arrangerar årshjulet i form av evenemang och happenings i centrum. Ändamålet är att vara en långsiktig samarbetsplattform för intressenter som vill verka för en gynnsam utveckling och att stadens näringar stärks. Samverkan för en långsiktigt hållbar och tilltalande stad. Där frågor om attraktionskraften, det vill säga platsens varumärke, tillgänglighet, utbud och trygghet är centrala frågor.


Föreningen ska stödja handeln, besöksnäringen och kulturen och i samverkan med kommunen, fastighetsägare, företag, föreningslivet bidra till att stadens och kommunens fortsatta utveckling. Vi kommer också att ta hand om all hantering kopplat till Silverglans. 

Lokal

Centrum, Stora Torget 9B- Centrumbiografen, 733 30 Sala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.