Event inställt

Silver

50,00 SEK

Plats

Datum

18 sep 2020 18:00 - 19 sep 2020 23:00

Beskrivning

Silver började som vänskap. Vi delade framgångar, djupa sorger, erfarenheter att vara kvinna och musiker, kärleken till massa olika saker, att va third culture kid och vad det gör med en... och tusen andra beröringspunkter. En del tror att vi är lika. Dom som kommer nära vet att det inte riktigt stämmer. Vi är himla olika. Varför tror vi ofta att man behöver va lika för att va vänner? Så fick vi en fråga om att sjunga ihop på ett event. Ha konsert. Av nån anledning var det mest naturliga för oss att skriva nya sånger till just det tillfället. I bilen till konserten bestämde vi oss för att va ett band. Silver. Men är vi egentligen ett band? Vi har visserligen släppt en EP men vad är det band gör nu igen?  Det vi gör liknar mer... en resande cirkus? Upptåg. Svett. Tårar. Hjärta. Smärta. Konst. Uppfinningsrikedom, Flexibilitet. Och tusen tankar. Livet koncentrerat. Eller kanske en slags expedition. Nya äventyr. Nya sätt att komma nära. Och få va ifred. Och utforska. Silver är det som händer när vi slår våra drömmande idéer och röster ihop. Stark vänskap och skör silvertråd. Kalla det vad du vill. Silver händer.

https://silverofsweden.weebly.com/

Arrangör

EFKs församlingar är en del av den världsvida kyrkan och är på det sättet lika många andra kyrkor. Inom EFK firar församlingar gudstjänst, har söndagsskolor, hjälper människor i nöd och på många andra sätt försöker vara en del av Guds mission för denna värld. Församlingarna arbetar och samverkar på flera olika sätt och på flera nivåer. Församlingar har som sagt först och främst en gemenskap, ett engagemang och verksamhet lokalt i den stad eller på den plats som församlingen verkar. Den lokala församlingen är EFKs utgångspunkt och viktigaste beståndsdel (möt församlingarna här). De lokala församlingarna samverkar sedan på olika sätt – inom ”rörelsen” EFK och i organisationen EFK - där samverkan i det internationella arbetet är en betydande del. Här kan du läsa mer om vad vi gör och hur vi organiserar oss.

Lokal

Fryshuset Fryshuset, Mårtensdalsgatan 2-8, 120 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.