skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sibille Attar + Wildhart + Rotem Geffen

Eventet är avslutat

Sibille Attar + Wildhart + Rotem Geffen

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2021 19:00 - 23:00

Beskrivning

Sibille Attar
Wildhart + Rotem Geffen

Torsdag, 18 november 2021
19.00 - 23.00, Slaktkyrkan
Biljetter ute nu!
Åldersgräns: 18+ år (13+ i målsmans sällskap)

-

Det tog fem år efter debutalbumet Sleepyhead innan Sibille Attar släppte Paloma's Hand EP:n 2018 och nu är hon äntligen tillbaka med sitt andra album A History of Silence. Med Sleepyhead och EP:n The Flower's Bed från 2012 etablerade sig Sibille Attar snabbt som en av Sveriges mest spännande artister, med hyllningar från internationell press som Pitchfork och Stereogum och Grammis- och P3 Guld-nomineringar på hemmaplan.

Efter den omedelbara succén följde en tuff period, både kreativt och på ett personligt plan, med en lång kamp mot musikindustrins mallar innan hon lyckades bryta sig fri. Paloma's Hand var en sex spår lång popoddysé som både blev ett avslut och en början på något nytt – bara två år senare avslutade hon sitt andra fullängdsalbum A History of Silence som finns ute nu via PNKSLM Recordings.

A History of Silence är producerad av Sibille Attar själv och majoriteten av musiken är framförd av Attar. Liksom på Paloma's Hand har Sibille Attar en bred ingångspunkt till pop som hålls samman av skarpa melodier och atmosfäriska ljudlandskap med åttiotalsinfluenser. Efter att nästan ha förlorat kärleken till musiken under perioden som följde Sleepyhead är Sibille Attar nu på en helt annan plats, med ett album som hon har skapat på sina egna villkor och enligt sina egna regler.

"Ingen får någonsin ändra på Sibille Attar" – Nöjesguiden 6/6

"aldrig har svensk popmusik upplevts som så nytänkande och fräscht som här" – GAFFA 5/6

"en modern Madonna" – Jan Gradvall, DI 4/5

"djupt självupptagen på samma gång som den framstår som fullständigt orädd" – Göteborgs-Posten 4/5

"Fenomenalt" – Borås Tidning 4/5

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer