Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

SIBILLE ATTAR - SKILSMÄSSO-FRIGÖRELSE-KÄRLEKSAFTON

Event inställt

SIBILLE ATTAR - SKILSMÄSSO-FRIGÖRELSE-KÄRLEKSAFTON

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

5 sep 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

SIBILLE ATTAR
SKILSMÄSSO-FRIGÖRELSE-KÄRLEKSAFTON

Venue: Slaktkyrkan
Datum: 5 september
Insläpp: 19.00
Åldersgräns: 18 + / 13+ i målsmans sällskap

SIBILLE ATTAR

Sibille Attar är den mörka clownen. Hon som anlände till den svarta staden för längesen. Hon med nycklarna till stridsvagnen, parkerad vid järnvägen, någonstans mellan Eskilstuna och Örebro. Hon med rösten, den franska; krossat glas, den svenska; förgiftat bäckvatten. Sibille Attar är den mörka clownen. Hon som vågade förändras. Hon som växte upp och sen växte upp igen. Hon som satt i fönstret och sökte efter tecken på liv. Hon som läser en saga för sitt barn.

Sibille Attars första skiva på svenska, Brutal, släpps helt utan skivbolag idag den 26:e april. Brutal är Zelda Fitzgerald och Moa Martinson, nybakt bröd och knutna nävar, växelpengar och upptäckten av universum. Den är Men åh, den är slitliv, krisliv, den är sväva oförlöst i hallen och springa för livet, den är föräldraskapet och den är att ta ansvar

Nu tar hon detta album till Slaktkyrkans scen för en exklusiv spelning, (kanske årets enda), och bjuder dessutom på en extra allt fest!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer