Shonen Knife + TBA @Fängelset, Göteborg

Shonen Knife + TBA @Fängelset, Göteborg

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2023 18:30 - 22:00

Beskrivning

Vi är extremt peppade på att kunna presentera en kväll med inga mindre än legendariska Shonen Knife när de ska ut på en försenad jubileumsturné för att fira 40 år som band!


Shonen Knife

Legendariska Shonen Knife bildades i Osaka 1981 och firar alltså 40 år som band. Under sin långa karriär har de hunnit med att släppa över 20 studioalbum och turnerat över hela världen med sin kombination av 70-talets Ramones-punk och 60-talets tuggumipop. Kanske mest kända är de för att ha varit ett av Kurt Cobains absoluta favoritband och har turnerat ihop med Nirvana. Detta är ett band som borde vara med på allas bucket list över band som en måste se live minst en gång. Och nu kan ni äntligen få göra det!

SUPPORT TILLKOMMER

BILJETTER - 200 spänn + serviceavgift

ÅLDER - 13-årsgräns

PLATS - Fängelset, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering

Lokal

Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.