Sherlock Holmes - Mästerdetektivens magiska fall

Tunnbindaregatan 6A, 582 46 Linköping
19 jun 2021 16:00
8 aug 2021 17:00
Biljetter 130,00 SEK - 160,00 SEK
Biljetter 130,00 SEK - 160,00 SEK

Sherlock Holmes och mästerdetektivens magiska fall - Årets familjeteater i Gamla Linköping! 

Sommaren 2021 har vi, Jakob Graf och Föreningen Farabel, äntligen nöjet att bjuda in till en storslagen familjeföreställning utomhus (under tak) på Folkparksteatern i Gamla Linköping. Vi lovar en timma av skratt, musik och dramatik för hela familjen. Som vanligt så kommer sång och teater blandas till en härlig upplevelse på vackra Folkparksteatern. 

Vår berättelse utspelar sig på Hotell Storken där det under den senaste tiden har skett ett antal stölder. Hotelldirektör Stork är utom sig av förtvivlan. I ett försök att lösa mysteriet tar han hjälp av mästerdetektiven Sherlock Holmes. Kommer denne kunna lösa fallet, och vem är den mystiske pojken som smyger omkring på hotellet? Följ med Sherlock och hans systerdotter Iris Watson när de försöker lösa de mystiska fallen. 

Föreställningen kommer att spelas vid tolv tillfällen under sommaren - vänligen se datum nedan - och vi arbetar aktivt för att göra det helt corona-säkert. Vi kommer att spela för maximalt 25  procent av teaterns publik-kapacitet och har flera in- och utgångar till utomhusteatern.  Avbokningsbara biljetter - såklart!

På plats finns i vår kiosk möjlighet att köpa diverse snacks och förfriskningar innan föreställningen - vi erbjuder exempelvis glass, perfekt en varm sommardag!

Teatern ligger i vackra och spännande Gamla Linköping - en miljö full av byggnader som stod i Linköping vid sekelskiftet. På sommaren kommer miljön till liv och det erbjuds en mängd spännande aktiviteter!

Vår föreställning passar hela familjen, med text och musik som alla kan njuta av och följa med i. En perfekt aktivitet för såväl familjen som vill göra något nytt efter corona, som mor- eller farföräldrarna som efter sin vaccinering vill göra något roligt med barnbarnen. 

Vi vill med vår föreställning kunna välkomna folk från Linköping, Östergötland och hela Sverige tillbaka till en lyckligare vardag med teater och annan kultur. Vem vet, kanske blir vår föreställning den första stora teaterproduktion som spelas i Sverige efter pandemin?

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss via jakob@farabel.se eller 072 333 21 26 

Biljetter köpes via: här på Billetto eller på plats! 

Vi spelar följande datum, alltid klockan 16.00:

Juni
19e lördag 
20e söndag 
21a måndag 
22a tisdag 
28e måndag
29e tisdag 

Juli
30e fredag 
31a lördag  

Augusti
1a söndag 
6e fredag 
7e lördag 
8e söndag

En teaterförening med unga som utgångspunkt, i vilken individer under 18 får möjlighet att engagera sig konstnärligt, i allt ifrån manusförfattande till musikskapande och animering. Initiativtagare till föreningen är Jakob Graf som har producerat och regisserat samtliga föreställningar sedan starten 2017. 

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.