Shanthi Rydwall Menon, Isak Berg & Agnes Hirdwall

Eventet är avslutat

Shanthi Rydwall Menon, Isak Berg & Agnes Hirdwall

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning


Shanthi Rydwall Menon är en av Sveriges skarpaste imitatörer och har de senaste åren hållit våra skrattmuskler i trim såväl på stand up- scenen som i humorprogrammen Mumbo Jumbo (TV4), Parlamentet (TV4) och Robins (SVT). Med obestridlig karisma och oförglömliga karaktärer sticker denna mångsidiga kvinna verkligen ut ur mängden. Hon har skrivit och turnerat med de egna föreställningarna "Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)" och nu senast "Shanthi med H", båda med självbiografisk utgångspunkt och teman som utanförskap, ADHD och normer. Om du aldrig sett henne live är detta en chans du absolut inte får missa!

Från Malmö (fast han egentligen är göteborgare) gästas vi också av Isak Berg. En herre som trots sin relativt ringa ålder (han kan fortfarande åka ungdomsbiljett med SJ) har hunnit bli en rutinerad komiker med bredd såväl som...ja, i alla fall bredd! Senast han var här rev han ner massor av skratt tillsammans med Simon Gärdenfors och vi är mycket glada att ha honom åter i Sundsvall!

Slutligen förgylls kvällen av Agnes Hirdwall, en renässanskvinna från Stockholm som relativt nyligen lade till stand-up på sin flersträngade lyra. Hon är skådespelare, producent och regissör och under våren aktuell med podcasten "Avtryck" och med humorklubben Fat Cat Comedy (Scalateatern).

En dunderkväll och en fantastisk start på säsongen!

Platsen är som vanligt Sundsvalls bästa och mesta musikkrog E-street. OBS! Vill du äta innan föreställningen så bokar du först biljett och därefter bord på 060 - 890 07 01.

VÄLKOMNA!

Arrangör

Sundsvalls standupcomedy klubb! Vi presenterar kända och okända komiker. Med kvalité i varje punchline kan vi garantera er ett riktigt gott KÄFTSKRATT!

Lokal

E Street E Street, Esplanaden 14, 852 32 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.