skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Shakespeares dotter med Görel Crona

Eventet är avslutat

Shakespeares dotter med Görel Crona

Från 265,00 SEK

Plats

Datum

26 jul 2023 17:00 - 19:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning


Inkl. Alkoholfritt bubbel och snacks från 17.00, föreställning kl 18.00


Shakespeare hade en dotter, Susanna. Hon var gift med en framstående läkare. 1613 anklagades Susanna för häxeri. Rättegången hölls bakom lykta dörrar. Av okänd anledning frikändes Susanna på alla punkter.

Varför? 98 procent av alla som anklagades för häxeri i början på 1600-talet fälldes och brändes på bål. Men Susanna släpptes fri.

Nu framträder Susanna, för att berätta vad det var som hände. Om ett ödesdigert dygn med oanade följder.

Görel Crona gestaltar Susanna och sex biroller i en thrillerartad och känsloladdad 55-minuters föreställning. Hon för oss tillbaka till 1600-talet och gestaltar en stark kvinnas kamp för kärlek, respekt och rätten att få använda sina kunskaper.

Röster om Shakespeares dotter:

”Lysande och karismatisk Görel Crona i egen spännande monolog.” Dagens Nyheter

”Bra teater griper tag i betraktaren och sveper den med till andra världar. Görel Crona besitter en lyskraft som är omöjlig att värja sig mot. Barometern

”Med sitt uttrycksfulla minspel, sina svepande gester och ett mycket intressant manus trollbinder Crona publiken.” Ida Fredriksson, Norrländska Socialdemokraten

”Teaterstund av hög kvalitet. Hon slinker med lätthet in och ur de personligheter som hon gestaltar och resultatet blir en teaterstund präglad av gedigen kvalitet. (..) Det kändes faktiskt som en nåd att få bevista den.” Rolf Nilsén, Norrbottens kuriren

”… föreställningen är dynamisk i sina tempoväxlingar och dramaturgiskt väl uppbyggd så att både spänning och intresse hålls vid liv.” Anna Hedelius, Kalmar Posten

”Man vill inte missa ett ord, inte en gest, i dramat som spelas upp. Ska du se en monolog så är det den här.” Anna Malmsten, Vesir

Läs mer på beskrivning

Lokal

Hälsingegård Erik-Anders, Asta 728, 826 61 Söderala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer