skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Shake it by the Sea 28 juli - 8 augusti

Eventet är avslutat

Shake it by the Sea 28 juli - 8 augusti

Från Gratis

Plats

Datum

28 jul 2021 17:00 - 8 aug 2021 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Shake it by the Sea - en festival som blandar musik, dans och teater med främst Göteborgsbaserade artister. Akterna är allt från band i olika musikgenrer, barnteater, Shakespeare, DJ, dans och yoga – både show och träning. En festival i anslutning till beachen helt enkelt!

Ta med egen picknick-korg eller köp mat och dryck på Hovås Kallbadhus. För fripassen väljer du själv om du vill inkludera badentré (rabatterad jämfört med vid entrén). För mer information läs här.

Tänk på att rådande restriktioner gäller. Stanna hemma om du är sjuk! 

Senaste uppdateringar om väder, förändringar lineup etc. finns på instagram.


Arrangör

Havsfestival med dagsfest, beachvolleyturnering, teater och musik. Avslappnat häng vid havet i södra Göteborg 8-10 juli 2022. I samarbete med Hovås Kallbadhus. Biljettpris 150-250 kr (tredagarspass 300-500 kr). Barn under 18 går gratis i målsmans sällskap. 

Adress: Hovås Kallbadhus, Fjordvägen 51, Hovås

Lokal

Hovås kallbadhus Hovås kallbadhus, Fjordvägen 51, 436 50 Hovås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer