Sex Kino + Synd + Novitjok @skeppetgbg

Sex Kino + Synd + Novitjok @skeppetgbg

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

3 feb 2023 19:00 - 23:59

Beskrivning

Novitjok:
Syntig post-punk från Göteborg. Deras senaste och första EP Alarma karaktäriseras av desperation och rastlöshet, med inspiration hämtad från post-punkeran 1980-talet. Novitjok har ett rått och skärande sound, kantat av melodier från minnen av ett dansgolv. Sedan deras första släpp 2021 har de hunnit med spelningar både på festivaler och flera ställen i Göteborg. De bjuder på en både melodisk, rå och ösig kväll!
https://open.spotify.com/artist/3ckJ1EBBUwwSxkTtBTQlHE...


SYND:
Bakom det Göteborgsbaserade konstpopbandet Synd finner vi enäggstvillingarna Mikael Marklund och Erik Lagerwall, samt den vilsne saxofonisten Hugo Henriksson från Vårgårda. Innan de slutligen fann varandra genom musiken var de bittra rivaler. Men det var länge sedan och det är nu sent på jorden. Därför har de lagt sina duster och meningsskiljaktigheter åt sidan för att under en kväll bjuda på en makalös föreställning där de tagit så sig att ackompanjera apokalypsens sju ryttare med trummaskin, otaliga effekter, plonkiga syntar och en distad gitarr.”Synd, är ett svek mot gud men det är också synd när man tappar något man gillar.”
-Karl Jaespers
https://open.spotify.com/artist/6pLJvfJ44q2b8ZDm6sduLO...


Sex Kino:
James Brook (fd. Pardon Moi sångare och producent) och Josefine Larsson presenterar Sex Kino, en retro new wave explosion som började halvvägs mellan Stockholm och Berlin.
Minnesvärda melodier och teman höljt i ett Dark Disco 80-tals skimmer utgör kulissen för sånger om framtids-dystopier och älskare på rymmen.
2020 släppte Sex Kino sin första EP på vinyl, Scream in the City, och därefter 3 singlar som nått internationell publik inom klubbscen och radio. 2021 gjorde de scendebut som huvudakt på den populära festivalen Gouter De Nuit i Paris.
https://open.spotify.com/artist/2jAy06lDKPy1AHYPqnOdsr...

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.