Sensommar på Dynamo | Saturday's Heroes ▪ Bottenhavet ▪ The Old Spares

Eventet är avslutat

Sensommar på Dynamo | Saturday's Heroes ▪ Bottenhavet ▪ The Old Spares

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 sep 2021 19:00 - 23:59

Tags

Beskrivning

Zone Underground är tillbaka efter över ett års väntan med en skön lördag på Dynamo där både mat, dryck och musik kan avnjutas!

The Old Spares, Bottenhavet och Saturday´s Heroes kommer att ge en bra blandning av musik i konsertlokalen. Det finns även en lounge där ljudnivån är något lägre vilket är en perfekt plats om man behöver en paus eller bara vill ta det lugnt och ta en öl.

Vi förutsätter att man är vaccinerad och att man stannar hemma ifall man blir sjuk!

▪ 18-årsgräns, 

▪ Alkoholservering

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

The Old Spares är den snea vänsterkroken ditt hjärta behöver efter vinterdvalan.
Det handlar om explosiv och skitig bluesrock när den är som bäst.
Rory Orman på sång och slide-gitarr. Kungen Freddy Hagström på bas med tyngd. Samuel Castro på det mest fantastiska och spattiga slagverk en MIG-svets kan bygga.
Det finns bara ett The Old Spares och alla borde få uppleva dem.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Bottenhavet är en Stockholmsbaserad rocktrio med rötter från både Västgötaslätten så som Östgötaslätten. Med inspiration från rockens alla små hörn har detta band skapat EPn “Ett hav av tårar”, vilket har jämförts med flertalet olika band inom stonergenren, men även band så som Soundgarden, Kent, Mando Diao.

Till hösten närmar det sig även ett par nya släpp i samma bottniska anda.

Missa inte dessa i Norrköping 4 september på Dynamo!”

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Saturdays Heroes är hungriga efter att inte varit ute och spelat på lång tid. Finspångsbandet är ett av länets vassaste liveakter och dom har släppt skiva efter skiva med strålande punkrock. Under pandemin släpptes deras senaste album "Turn up the music" som limiterads till 300 exemplar på vinyl. Detta gig blir en del av den försenade releasefesten! 

Arrangör

Zone Underground är en ideell förening som arrangerar konserter i Östergötland.

Lokal

Dynamo Dynamo, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.