skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sefardisk flamenco

Eventet är avslutat

Sefardisk flamenco

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

14 mar 2024 19:00 - 20:00

Beskrivning

Sefardisk Flamenco - Recital - 

En av flamencons hemligare byggstenar är den sefardiska, som levt vidare utanför Spaniens gränser i hundratals år. Upplev Irene Pelayo Linds och Afra Rubinos flamencotolkningar av kvinnornas sefardiska sånger – magiska ritualsånger, gråtvisor, festsånger, vaggvisor med mer. Med Afra Rubinos personliga och virtuosa flamencogitarrspel backas sångerna upp med en mångfacetterad ljudbild som speglar den sefardiska musikens resande historia kring Medelhavet. Emellan musikstyckena får du också höra mer om hur just dessa sånger kom till!

Medverkande:
Irene Pelayo Lind - sång
Afra Rubino - gitarr

Konserten arrangeras i samarbete mellan World Sessions och FlamencoFredag med stöd från Kulturrådet. 


Arrangör

World Sessions är en konsert, och sessionsserie med folk- värld och rootsmusik i Göteborg och Västra Götaland!

Varje torsdag är det jamsession på Mosaik Konstcafé på Allmänna vägen 16 i Göteborg. Läs mer på www.worldsessions.se

Lokal

Café Jesusbaren, Falsterboplan 27B, 214 36 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer