See and Be the Star You Are - kliv in i strålkastarljuset och dela ditt budskap

1 nov 2018 10:00 - 16:00

Hotell Höga Kusten, Hornöberget , 872 94 Sandöverken

Välkommen till en lekfull och transformerande heldagsworkshop för själfulla företagare som vill våga sprida sitt ljus och stå stadigt i sitt budskap för att attrahera sina kunder. Det blir vad jag brukar kalla en riktig Blissful Business Boost.

Det här är för dig som:

  • känner att du vill nå ut mer med ditt budskap och ditt företag - kanske genom att våga bli mer synlig på sociala medier, våga ta plats på scen eller genom att föreläsa och sända live på webben.

  • tycker att det är svårt att veta hur och var du ska börja eller hur du ska formulera dig för att verkligen nå ut och nå in till dem som skulle behöva dina tjänster. Och till dig som helt enkelt vill bli bättre på det

  • vill träffa och inspireras av andra soloföretagare och både ha kul och utvecklas tillsammans

Det här gör vi:

Jag blandar lek och allvar, och varvar föreläsning med övningar, för att hjälpa dig att göra ditt budskap ännu tydligare så att du kan börja attrahera dina kunder istället för att jaga dem.

Tillsammans aktiverar vi vår magi och stjärnglansen som kanske ligger dold bakom rädslor och masker för att du ska kunna lysa och visa vägen för dem som väntar på din medicin.

Ditt ljus behövs. Det finns inget stort i att förminska det. Det är snarare en otjänst!

Genom att stråla ger du också andra tillåtelse att göra det. Och det är precis vad vår värld behöver just nu!

Du blir en del av mitt firande

Jag älskar att fira och uppmuntrar alla de underbara företagare som jag har förmånen att utbilda och coacha att göra detsamma. Det är faktiskt ett fantastiskt sätt att öka på vårt ljus. 

  • Just nu firar jag 11 år med mitt företag och därför kommer det att finnas 11 gratisbiljetter! 

  • Det kommer också finnas 11 biljetter för endast 111 kr ex. moms och utöver det gäller ordinarie pris.

  • Ordinarie pris är också ett strålande pris om endast 444 kr ex moms. En investering som kommer att löna sig på så många sätt. För dig, för ditt företag och för dem som behöver dina tjänster <3

I priset ingår: Lekfull och transformerande heldagsworkshop, fika både på för- och eftermiddag, meningsfullt mingel med andra själfulla företagare, utlottning av e-kursen Våga ta betalt å mer.

Tillkommer gör kostnaden för lunch. Du köper din lunchbiljett på plats i samband med registreringen för 105 kr (ink. moms)

Du är hjärtinnerligt välkommen att boka din plats från 1/10 kl 10.00

Kirsi 

OBS! Din biljett är inte avbokningsbar. Du kan dock överlåta den till annan person. Om du bokat en gratisbiljett eller biljett för 111 kr och uteblir kommer du att faktureras ordinarie pris för din plats.

...............

Kirsi Wahlström
Grudare av Blissum & Blissful Business YoUniversity där hon hjälper själfulla soloföretagare att bygga blomstrande liv & företag på sina villkor. Och andra människor att leva livet!

Blissful Business handlar om att både göra bra affärer OCH leva ett skönt liv.

..............

Hotell Höga Kusten

Hotell Höga Kusten


Gratisbiljett Ej tillgänglig
Betald biljett Ej tillgänglig
Betald biljett Ej tillgänglig
Deltagare Blissful Business YoUniversity Ej tillgänglig