Sébastien Léger Modular LIVE

250,00 SEK - 295,00 SEK

Plats

Datum

2 jul 2022 18:00 - 3 jul 2022 03:00

Beskrivning

Sébastien Léger är en veteran inom melodisk house och techno med en fantastisk karriär i bagaget. Hans musik har släppts på välrenommerade skivbolag som All Day I Dream, Armada Music, Renaissance Records och hans egna, Lost Miracle.

Förra året hade han premiär av sitt modulära live-set vid pyramiderna i Giza för den inflytelserika livestreamkanalen Cercle, och skapade historia som deras mest sedda livestream hittills. Nu, för första gången kommer fransmannen att framföra denna live show i Stockholm.

Under kvällen får vi följa med på höjdpunkterna i hans stora diskografi samt uppleva bortglömda mästerverk i helt nya tappningar. Allt i en miljö som drar influenser från Asien, en plats som har blivit synonym med hans stil. Förvänta dig att vara omgiven av drakar, lyktor och skräddarsydda visuals. Allt inramat av en unik live upplevelse tillsammans med Sébastien Léger och hans modulär synth.

Se till att säkra din biljett då det kommer finnas ett begränsat antal.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.