Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

SciFiWorld Malmö

Eventet är avslutat

SciFiWorld Malmö

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

7 maj 2022 10:00 - 8 maj 2022 18:00

Beskrivning

SciFiWorld är tillbaka! 

Efter 3 långa års uppehåll är det dags för SciFiWorld Malmö igen! 

Mässan, som är öppen 10 - 18 båda dagar, erbjuder skådespelargäster, cosplay-tävlingar & parader, Gaming Zone, ljussabelträning, frågestunder & photo sessions med skådespelare, utställningar och utställare från hela världen erbjuder massvis med film, spel och popkulturprylar!

FÖLJ VÅR NYA FACEBOOK-SIDA FÖR UPPDATERAD INFO - www.facebook.com/SciFiWorldOff... . Hjärtligt välkomna!

Arrangör

SciFiWorld - mässan med allt inom film, spel, cosplay, sci-fi, fantasy och populärkultur!

Träffa skådespelare, var med på våra cosplay-tävlingar och parader som deltagare eller publik, träffa författare och illustratörer i vår Artist Alley och så klart erbjuder vi utställare från hela världen med sina spännande sortiment!

Lokal

Slagthuset Slagthuset, Carlsgatan 12e, 211 20 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.