skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Scener ur ett äkta skåp eller Sex på scen | Malmö

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Scener ur ett äkta skåp eller Sex på scen | Malmö

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

5 apr 2023 18:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Work Hard Play Hard Productions presenterar den nyskrivna revyn Scener ur ett äkta skåp eller Sex på scen!

Ja, du läste rätt! Våren 2023, lagom till att revyn som underhållningsform håller på att ta sina sista klämtande andetag, har några tramsbyxor från Malmö bestämt sig för att hitta på, skriva ner och framföra just en revy. Scener ur ett äkta skåp eller Sex på scen heter den – för något ska den ju heta – och är alltså en produkt av vår sjuka fantasi. Du vet hittepå, trams, lögn och förbannad dikt. Men förhoppningsvis lite kul.

Den innehåller allt sånt där som en revy ska innehålla: sketcher, sånger, monologer och en visa om Göteborg. Samt ett jätteallvarligt nummer, för det kan inte vara kul jämt.

Påhittat, nedskrivet och framfört av Simon Christensen, Michelle Dzgoeva, Gabriella Forslund, Simon Janke, Linus Kuhlin och Hanna Wånge.

Uppvärmare: komikern/musikern Elvira "Gullis" Gullberg och barden Patrik Högberg/Pat Highmountain.

Speltid: cirka en timme (plus uppvärmare)


Lokal

Blå båten, Anna Lindhs Plats, 211 19 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer