Sator Trio + Velvet Insane på Söderhamns teater

Sator Trio + Velvet Insane på Söderhamns teater

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

3 nov 2023 19:00 - 22:00

Beskrivning

SATOR

Sveriges mesta rockband Sator bjuder in till några få exklusiva spelningar i akustiskt trio-format.

Sator har en karriär som sträcker sig från det tidiga 80-talet till nu. Med tidlösa hits och historiska spelningar i ryggen så har de skrivit in sig på en självklar plats i svensk musikhistoria.

Det blir givetvis Sator-låtar men säkert en och annan cover också. Allt presenterat i ett nedskalat akustiskt format.

- Med oss tre på scen med så här pass fria musikaliska tyglar så är det ingen som vet var och hur det slutar, säger Kent Norberg.

Med sig har dom det glödheta unga glamrockbandet Velvet Insane som under de senaste åren turnerat världen över och gjort samarbeten med några av de största inom rockgenren.

VELVET INSANE

Superheta Velvet Insane har sannerligen blivit ett namn att räkna med på den svenska rockscenen. Efter den självbetitlade debutplattan 2019 har de turnerat så mycket de bara kunnat och samarbetat i olika former med Bruce Kulick (ex-KISS), Ryan Roxie (Alice Cooper), Jesper Binzer (D-A-D) och många fler. Bandet har en förmåga att få saker att hända, så det är bara att åka med.

På senaste kritikerrosade plattan Rock ’n’ Roll Glitter Suit gästar både Nicke Andersson (The Hellacopters/Lucifer) och Dregen (Backyard Babies/The Hellacopters) på singeln Backstreet Liberace, som snabbt blev bandets mest spelade låt på Spotify. Inte så konstigt då det är en tidlös partydänga som får dig att vilja dansa på borden och vara uppe hela natten.

“If you need something bright-eyed and breezy to soundtrack a quick trip to the beach, either real or imagined, this is as pure a dose of skinny-ass rock ’n’ roll as any chill-seeker could wish for.” – Blabbermouth

Utöver bandets stomme Jesper Lindgren (gitarr), Jonas Eriksson (sång) och Ludvig Andersson (bas) vet man aldrig vilka som dyker upp på scen (exempelvis har Kleerup hoppat in på trummor flera gånger!) – det man däremot alltid vet är att det kommer svänga så man får träningsvärk!

Missa INTE detta gäng om du diggar äkta rock’n’roll som låter ungefär som om David Bowie joinat Sweet och därefter låtit sig inspireras av Hanoi Rocks och The Ark efter en dekadent natt på Londons rockklubbar.

Arrangör

Enheten Kultur & Bibliotek, Söderhamns kommun arrangerar konserter på Söderhamns teater, den årliga jazz- och folkmusikfestivalen Världsarvsjazzen samt samarrangemang med arrangörsföreningar runt om i Söderhamns kommun.

Lokal

Söderhamns Teater SE Söderhamns Teater, Norrtullsgatan 12, 826 31 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer