Sator trio + Marcus Wilsson | Qvänum Live

Sator trio + Marcus Wilsson | Qvänum Live

Från 345,00 SEK

Plats

Datum

11 nov 2023 18:00 - 23:59

Beskrivning

Kulturkollektivet Beardmen presenterar Qvänum Live.

För första gången samarbetar vi ihop med Qvänum Mat & Malt. Gemensamt öppnar vi upp dörrarna för att ni ska få uppleva en toppenkväll mitt ute på schlätta ihop med Sator Trio, Marcus Wilsson, SlowJoe BBQ, vinylvändaren Christer Warholm och oss!

Alla goda ting är tre och speciellt så är det denna kväll. Du kan med andra ord förvänta dig både musik, mat och dryck av toppklass.

Begränsat antal biljetter.

Endast förköpsbiljetter.

Lärdag 11 November.


SATOR Trio - En “relativt akustisk kväll” | 21.30

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/4NPIUulkJi56Hj95u671sM?si=U4P-GlpWTyeXEtrP_Pe2Zw

Sator har sedan tidigt 80-tal spelat på de stora scenerna och festivalerna i Sverige och utomlands. Vi är stolta över att få presentera tre femtedelar av de svenska rocklegenderna i kultbandet Sator till Qvänum Mat & Malt. Trion, består av Chips Kiesbye, Kent Norberg och Heikki Kiviaho, som kommer att ge så väl publik som sig själva en – med Sator-ögon sett – annorlunda kväll!

Det blir givetvis Sator- låtar men säkert en och annan cover också. Allt presenterat i ett "relativt akustiskt” format.

”Med oss tre på scen med så här pass fria musikaliska tyglar så är det ingen som vet var och hur det slutar”, säger Kent Norberg.


YouTube - https://www.youtube.com/channe...


MARCUS WILSSON | 20:00

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/5axbh4tqU75JU2E7Nd1fOC?si=B-KmwSnvSZuKALPtvxjNDw


Marcus släppte 2019 sitt debutalbum "Fem Tjugoett". 10 spår som till stor del skildrar livet i en småstad och att kastas mellan att vilja någon annanstans, men samtidigt lyckas se guldkornen i det som ofta blir ens vardag. Låtarna blandar högt och lågt med en ganska rak framtoning för att tydligt beskriva både med- och motgångar i kampen om att växa upp. Detta är musik som känns på riktigt, det går helt enkelt inte att sitta still och den behöver upplevas live!


YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=CUH4GJUXGfk


CHRISTER WARHOLM | Innan, under och efter


Under kvällen kommer Varabon Christer Warholm spela vinyler som på något sätt är kopplade till hans musikaliska upplevelser samtidigt som det kommer finnas en klar koppling till den musik som Sator spelar. Det kommer bli tuff rock, punk, powerpop och annat oväsen som passar in, kanske även någon grym soullåt och någon tårdrypande countryballad.


SLOWJOE BBQ

För att förgylla kvällen ännu lite mer, har vi bjudit in Joakim Kerbosch som inom grillsvängen är mer känd som SlowJoe. Sedan 2010 har han tävlat professionellt i BBQ och har deltagit i en rad olika tävlingar både i Europa och USA, samt 4 år i rad representerat Sverige i Europas mest prestigefyllda tävling i Italien. 2022 blev SlowJoe BBQ Svenska mästare i Grill och är 2023 Sveriges grillandslag. På plats kommer du att kunna köpa och avnjuta hans mat.


Hoppas vi ses! 

 

PRAKTISK INFO

Inträde | 18:00

Marcus Wilsson | 20:00

Sator Trio | 21.30

*Med reservation för ev. ändringar

*Återbetalning endast vid inställt evenemang, serviceavgift återbetalas ejArrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

Qvänum Mat & Malt AB, Gategården 1, 535 91 Kvänum

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer